top of page
alique-dutchbargain-1600 chef.jpg

chef van de maand

Chef van de Maand: Joey den Hamer (30) van Brouwerslokaal Groede, 'the home of Dutch Bargain'. Brouwerslokaal is een avontuurlijke brouwerij die rebels bier op de markt brengt met een knipoog naar de Zeeuwse kust. Op 3 kilometer van het strand werd de oude gymzaal van Groede omgebouwd tot een taproom met brouwerij.

Word jij onze nieuwe Chef van de Maand?

Met de komst van de Seabør Mosselburger liggen nieuwe culinaire uitdagingen op de loer. Want de mogelijkheid om met de Seabør Mosselburger te variëren is legio. Zie jij die uitdaging? Kun jij aan de slag met de burger als prof, hobby kok of culinaire enthousiasteling met passie voor koken? Dan is dit je kans om Chef van de Maand te worden in deze nieuwe rubriek...

Maak een overheerlijk gerecht met de Seabør Mosselburger, wijk lekker af van het gangbare ‘burgerpad’ en deel met ons je lekkerste recept. Voor jouw bijzondere variatie met de Seabør Mosselburger komt er een professionele fotograaf bij je over de vloer die alles voor ons vastlegt, je wordt geïnterviewd en natuurlijk is er voor jou de eeuwige roem. Aan de slag!

Fotografie Chef van de Maand ©Alique van Nes. Interview: Conny den Heijer

chefs van de maand

bottom of page