top of page
alique-6-2023-chefvdmaand-ramonkhallauf.jpg

chef van de maand

Met zijn roots in Zeeland en Marokko geeft chef Ramon Khallauf graag een bijzondere twist aan zijn gerechten. En die kans krijgt hij volop als chef-kok in de Goese Golf. Ramon zwaait de scepter in de Brasserie van de golfbaan die niet alleen open is voor golfers. Je kunt er heerlijk eten en zelfs partijen en bruiloften geven voor 200 tot 250 personen!

Word jij onze nieuwe Chef van de Maand?

Met de komst van de Seabør Mosselburger liggen nieuwe culinaire uitdagingen op de loer. Want de mogelijkheid om met de Seabør Mosselburger te variëren is legio. Zie jij die uitdaging? Kun jij aan de slag met de burger als prof, hobby kok of culinaire enthousiasteling met passie voor koken? Dan is dit je kans om Chef van de Maand te worden in deze nieuwe rubriek...

Maak een overheerlijk gerecht met de Seabør Mosselburger, wijk lekker af van het gangbare ‘burgerpad’ en deel met ons je lekkerste recept. Voor jouw bijzondere variatie met de Seabør Mosselburger komt er een professionele fotograaf bij je over de vloer die alles voor ons vastlegt, je wordt geïnterviewd en natuurlijk is er voor jou de eeuwige roem. Aan de slag!

Fotografie Chef van de Maand ©Alique van Nes. Interview: Conny den Heijer

chefs van de maand

bottom of page