hamburger

de revolutionair lekkere mosselburger

Krokant van buiten, sappig van binnen: zo heb je mosselen nog nooit gegeten! De oprechte smaak van Zeeuwse mosselen met de verrassende bite van een burger. 

De zeeuwse
mosselburger

de mossel

Tijdens een van zijn fotoprojecten leerde Rem hoe milieuvriendelijk mosselen zijn als bron van dierlijk eiwit. Ze hebben geen voeding nodig, geen antibiotica, geen grond of zoet water, en in plaats van CO2 uit te stoten, slaan ze het op in hun
schelp. En dan zijn ze ook nog superlekker!

Het idee

Rem zag meteen wat een verschil het zou maken als meer mensen mosselen gaan eten. Maar hoe laat je jonge en oud zien hoe lekker en veelzijdig mosselen zijn? Rems antwoord is even simpel als revolutionair: maak er een burger van!

de burger

Met zijn idee stapte Rem naar chef-kok Tim, die meteen aan de slag ging. Hij creëerde een snel klaar te maken burger met mosselgehakt van binnen en een mooi krokant laagje van buiten. Heerlijk op een broodje of in een verrassend menu. 

de toekomst

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

WAAR VIND IK DEze HEERLIJKE BURGER?

Je vind de Mosselburger bij [xx] filialen van Albert Heijn in Nederland en België. Vers verpakt in het [...] schap of in het diepvriesvak. Ook Hello Fresh biedt de Mosselburger aan, met alle ingrediënten voor een overheerlijk broodje Mosselburger.

hamburger