proefsessie van Zeeuwse Oesterbites in de Oesterij BV in Yerseke
top of page
Bij de proefsessie van Zeeuwse Oesterbites in de Oesterij BV in Yerseke op zaterdag 6 januari 2024 stond volgende vraag centraal: "Welke...
12 jan. 2023
Mosselburger grote winnaar onderzoek HZ en WUR
De mosselsector kan wel een boost gebruiken want er worden steeds minder mosselen gegeten. En de vraag neemt af. Dat zegt Ageeth van...
9 jan. 2023
Horecava Innovation Award 2023 top 4 in twee categorieën!
Horecava Innovation Award 2023 top 4 in twee categorieën!
6 dec. 2022
Bij de laatste vier van Nederland! Eetsmakelijk!
Wens me succes vandaag! Deze middag mag ik de visie rondom het product Seabør® Mosselburger verdedigen voor de Horecava Innovation Award...
15 nov. 2022
Nominatie Horecava Innovatie Award in 2 categorieën
Voedsel is de mooiste vorm van kunst die er is! We zijn twee jaar geleden vanuit het niets begonnen in de foodsector en nu genomineerd...
1 nov. 2022
Chef van de Maand Manouk Wols
Tada! Het is de maand december en opnieuw een nieuwe Chef van de Maand. Lees er alles over op deze pagina
1 nov. 2022
Seabør® en Bidfood!
Prachtig nieuws! We mochten onze prachtige Seabør® Mosselburger en Mossel Bites presenteren bij in het Experiencecentre van Bidfood in...
1 nov. 2022
Chef van de Maand Dennis Nooitgedacht
Tof! Het is de maand november en opnieuw een nieuwe Chef van de Maand. Lees er alles over op deze pagina
30 sep. 2022
Chef van de Maand Marcin Beaufort
Hoe gaaf! Het is de maand oktober en opnieuw een nieuwe Chef van de Maand. Lees er alles over op deze pagina
22 sep. 2022
Seabør op Duurzaamheidsfestival
Wil je iets gaafs, leerzaams én leuks doen? De Seabør Mossel Bites, ons nieuwe meest duurzame product in zijn klasse proeven? Een...
17 sep. 2022
Seabør at Gastvrij Rotterdam
Wij staan met ons team met de Seabør Mosselburger en Mossel Bites op Gastvrij Rotterdam en oogsten enorm veel positieve reacties en lof...
31 aug. 2022
Iedere maand: Chef van de Maand!
Trots presenteren wij ons nieuwe maandelijkse onderdeel ‘Chef van de Maand’ voor het meest duurzame product in zijn klasse! Door te laten...
22 aug. 2022
Seabør festivals zomer 2022
Met de officiële opening van de 33e editie van de Havendagen mocht ik op uitnodiging van Stichting promotie Havendagen Zierikzee ons...
16 aug. 2022
Prachtige creatie Seabør bij Café-Restaurant Soif
Met grote regelmaat appen mensen ons foto’s van de heerlijke gerechten met de Seabør Mosselburger. Van basic broodje met zeekraal en...
15 aug. 2022
Seabør ook beschikbaar in Belgie!
Goed nieuws! Het product met de laagst mogelijke carbon footprint in zijn klasse is vanaf nu ook in België beschikbaar voor de horeca...
14 aug. 2022
Twee pagina’s in De Telegraaf!
De Zeeuwse Mosselburger staat vandaag met twee pagina’s in de zaterdageditie van De Telegraaf. Onze Seabør, de Robin Hood van de Noordzee...
31 jul. 2022
Seabør in assortiment bij Hanos
Hoe gaaf! Zojuist verneem ik dat we worden opgenomen in het assortiment van de HANOS Internationale Horeca Groothandel met onze...
19 jul. 2022
Seabør in assortiment bij Sligro
Deze ochtend mochten we een tasting verzorgen van de Seabør Zeeuwse Mosselburger bij Sligro in Veghel. Na een mooie bijeenkomst, goede...
11 jul. 2022
Algemeen Vissersbelang Bruinisse
Vandaag waren wij op uitnodiging van Algemeen Vissersbelang Bruinisse aanwezig voor een tasting en presentatie van de Seabør Zeeuwse...
6 jul. 2022
NOS Journaal & Seabør
Vandaag was de presentatie van de Seabør Zeeuwse Mosselburger voor de pers tijdens de opening van het seizoen voor bodemmosselen en wat...
bottom of page