top of page
01-2023-chefvandemaand-dok14-s-01.jpg

Op de kaart bij

In onze rubriek ‘Op de kaart bij…’ willen we van jou graag weten waarom jij de Mosselburger op de kaart hebt staan of waarom je hem er op wil zetten. Zo geven wij jouw zaak nóg meer naamsbekendheid, kom je op onze socials en help je ons om de
Seabør Mosselburger nog vaker op de kaart te krijgen! 

serveer je hem al?

Zie jij er een uitdaging in om de Seabør Mosselburger bij jou op de kaart te krijgen? Of serveer je hem al?

Meld je dan aan voor de nieuwe rubriek ‘Op de kaart bij…’

Daar vind je collega’s die met de Mosselburger de heerlijkste gerechten bereid hebben en hun recepten deelden met onze lezers, als Chef van de Maand. In onze rubriek ‘Op de kaart bij…’ willen we van jou graag weten waarom jij de Mosselburger op de kaart hebt staan of waarom je hem er op wil zetten. Zo geven wij jouw zaak nóg meer naamsbekendheid, kom je op onze socials en help je ons om de Seabør Mosselburger nog vaker op de kaart te krijgen. Dit alles door middel van een kort interview en een sprekende foto.

In de Mosselburger komt alles terug waar wij naar streven, afgezien van de perfecte smaak: duurzaamheid in de vorm van het verlagen van onze foodprint, het verlagen van impact op het milieu door minder vlees eten, een verantwoorde productie en milieuvriendelijke verpakkingen.

 

Vertel ons wat jij van de Mosselburger vindt!

Op de kaart bij..

bottom of page