top of page
  • Rem van den Bosch

Bij de laatste vier van Nederland! Eetsmakelijk!

Wens me succes vandaag! Deze middag mag ik de visie rondom het product Seabør® Mosselburger verdedigen voor de Horecava Innovation Award 2023 en een 20 koppige jury in de Rai Amsterdam. Twee jaar geleden vanuit de kunst uit het niets begonnen in de foodsector en nu genomineerd met de Seabør® in twee categorieën bij de laatste vier voor deze prestigieuze award https://lnkd.in/eXqUUTJ2 Ik vind het erg spannend op een toffe manier en ook een beetje zenuwachtig. Het is eervol dat ons product is genomineerd en een stuk erkenning hoe vanuit de kunst verandering kan worden gebracht. De Mosselburger is ontwikkeld als smakelijk alternatief voor varken en rundvlees en heeft een lage carbon footprint. Seabør® wordt gebracht op basis van storytelling; onze Robin Hood van de Noordzee gaat voor verandering zorgen en we willen binnen vijf jaar naar een compleet assortiment van producten op basis van schelp- en schaaldieren. Dank aan geweldig team experts: topchef Tim Sinke, productiepartner Jong Food BV, Ontwerp Boutique en Petri Verbrugge, web Nikki Weststrate, organisatie Anaela Strutz onderzoek Alique van Nes, tekst en sparring Nanne op 't Ende Consumptie van schelpdieren heeft de toekomst, daar kunnen we niet om heen.




32 weergaven
bottom of page