Met de officiële opening van de 33e editie van de Havendagen mocht ik op uitnodiging van Stichting promotie Havendagen Zierikzee ons tweede product presenteren aan de mosselvisserij, beleidsbepalers, toeleveranciers en onderzoekers uit de sector. Naast de Mosselburger als variant op regulier vlees, presenteren we nu ook een finger food variant ‘Mossel Bites’ die heerlijk smaken bij bijvoorbeeld een salade of geserveerd met groenten tijdens lunch of diner. Het gaat goed met ons mooie product de Seabør Mosselburger en de Mossel Bites. Onze Robin Hood van de Noordzee is via de groothandel beschikbaar voor de horeca. Met veel enthousiaste reacties van de mosselsector zelf, publiek maar ook pers met twee pagina’s in De Telegraaf, Algemeen Dagblad, NOS Journaal en VTM hebben we een vliegende start! Daarnaast zijn we ook al op veel festivals te verkrijgen zoals de Mosselfeesten in Middelburg, Yerseke en Philippine De Mossel Bites werden vandaag geserveerd en gepresenteerd op een bedje van zeekraal, met een pittig gekruid mosseltje, mosterd dille mayonaise, en een rode curry kroepoek. Complimenten aan Chef Jacco Klink van Brasserie De Kaoie voor je gepassioneerde werk!
Rem van den Bosch
Comments