Waar te koop?

Seabør trekt door Nederland met de mosselburger! Deze zomer op het XXX festival, dit najaar in de Hellofresh box en bij De Efteling - en natuurlijk bij Albert Heijn. Je vindt de mosselburger daar in het vriesvak, zo blijft hij het allerverst.

gemaakt met de
beste ingrediënten

"Je eet bewust, dus je wil ook weten wat er in je Mosselburger zit, toch? Tim maakt het mosselgehakt uit een combinatie van 70% mosselvlees en 10% Noordzeevis voor een mooie textuur (????). Mosselgroenten als ..... (10%), [welk bindmiddel??] 2%, specerijen als [.......] (3%) en de coating met [.......] (5%) maken de burger helemaal af.

De burger wordt gemaakt met duurzaam gekweekte mossels uit de [... Schelde????]. Ook de Noordzeevis die we gebruiken in de Mosselburger is duurzaam gevangen zoals blijkt uit het [..... ] certificaat.

De groenten zijn afkomstig van [.....] en de specerijen hebben een [fairtrade keurmerk].....
 

Image by Taylor Friehl

Het verhaal achter de burger

Rem van den Bosch vertelt hoe hij op het idee van de Zeeuwse Mosselburger kwam en hoe hij die met Tim Sinke verder ontwikkelde.

Nieuws en verrassende recepten

In welke winkels kun je deze lekkere burgers vinden en waar kan je ze proeven? Blijf op de hoogte! Intussen geeft Tim menutips om de authentieke smaak van de mosselburger nog beter tot zijn recht te laten komen.